Ammattialatoiminta

JHL on monien alojen ammattilaisten liitto. Liiton jäsenet työskentelevät sadoissa eri ammateissa sekä julkisilla että yksityisillä hyvinvointialoilla.Tule mukaan oman alasi ammattialaverkostoon.

JHL tarjoaa jäsenilleen eväitä oman ammatti-identiteetin rakentamiseen ja vahvistamiseen sekä ammattitaidon ja pätevyyden ylläpitämiseen. Myös koko työyhteisön ammatillisen työotteen vaaliminen ja kehittäminen sekä jäsenistön aktivoiminen ovat osa liiton ammatillista edunvalvontaa.

Tutustu liiton ammattialaoppaisiin ja tule mukaan ammattialaverkostoon,klikkaa linkkia, materiaalipankista ja sinulle avautuu sivu, josta yläalaidasta löydät ammattialat.Täytä lomake ja saat kutsun howspace sivuille, se ei sido sinua mihinkään, mutta voit kommentoida,lukea ja seurata oman ammattialasi,sivuja

JHL:n ammattialaoppaissa käsitellään työhön sekä työsuhteeseen ja työhyvinvointiin liittyviä asioita. Oppaat ovat jäsenille maksuttomia. Kaikki alla luetellut oppaat löydät materiaalipankista.

Tule mukaan matalan kynnyksen ammattialan toimintaan. Yhdistyksen puheenjohtaja Taina Karjalainen, on RaPu eli ravitsemis-ja puhtausalan ammattialaverkostossa Etelä-Suomen edustaja ja vuodet 2023-2024 Etelä-Suomen valtakunnallinen RaPu verkoston  edustaja, ravitsemispalveluissa.

Tainalta saat lisää tietoa toiminnasta ja mihin ammattialaverkostoon kuulut.Ota yhteyttä sähköpostilla. jhl067puheenjohtaja@outlook.com  tai puhelimella 040 630 3549/myös  whats app.