Ammattialatoiminta

JHL on monien alojen ammattilaisten liitto. Liiton jäsenet työskentelevät sadoissa eri ammateissa sekä julkisilla että yksityisillä hyvinvointialoilla.

Kunkin ammattialan ja ammattiryhmän edunvalvonnalliset tarpeet vaihtelevat alan koulutus- ja pätevyysvaatimusten, tehtävien, työskentelyolosuhteiden ja työnantajan mukaan.

JHL tarjoaa jäsenilleen eväitä oman ammatti-identiteetin rakentamiseen ja vahvistamiseen sekä ammattitaidon ja pätevyyden ylläpitämiseen. Myös koko työyhteisön ammatillisen työotteen vaaliminen ja kehittäminen sekä jäsenistön aktivoiminen ovat osa liiton ammatillista edunvalvontaa.

Tutustu liiton ammattialaoppaisiin

JHL:n ammattialaoppaissa käsitellään työhön sekä työsuhteeseen ja työhyvinvointiin liittyviä asioita. Oppaat ovat jäsenille maksuttomia. Kaikki alla luetellut oppaat löydät materiaalipankista.