Pääluottamusmies Pia Vannesluoma


JHL067 Pääluottamusmies 2021-2024

Pia Vannesluoma  puh. 0403172532

pia.vannesluoma@nurmijarvi.fi

Toimisto; Nurmijärven virastotalo, Keskustie 2 A, PL 37, 01901 Nurmijärvi

Sovi tapaamisaika puhelimitse tai sähköpostilla, näin varmistat paikallaolon. 

Pääluottamusmiehen työaikamuoto on toimistotyöaika eli 36h15min/viikko. Työajan lisäksi oma 30min lepotauko. Työaikaan sisältyy myös  työnantajan järjestämiä kokouksia, neuvotteluja ja koulutuksia.

Olen myös JHL:n solidaarisuuslähettiläs joka edistää  vastuullista , ympäristöllisesti ja sosiaalisesti kestävää toimintaa. Vaikutamme niin kotimaassa kuin kehitysmaissa kunnollisten työolojen puolesta sekä parannamme ay-oikeuksia kehitysmaissa.

Otathan yhteyttä pääluottamusmieheen Piaan mikäli sinulla herää kysymyksiä.

                                                                                                     Varapääluottamusmies Taina Karjalainen Tainan tavoittaa parhaiten whats app tai sähköpostilla,puhelimella,sekä teams etäyhteys toimii ja myös viikonlopuisin.Voit myös jättää soittopyynnön, niin otan sinuun yhteyttä.


JHL067  Varapääluottamusmies  2021-2024

Taina Karjalainen     040 630 3549/24h,myös viikonloppuisin ja whats app ja teams linkin kautta onnistuu myös yhteydenpito.

jhl067varaplm@outlook.com 

Taina työskentelee arkipäivät Aleksia liikelaitoksessa Sisäisenä sijaisena, ravitsemispalvelut,pohjoinen alue eli koko Rajamäen alue ja osa Kirkonkylän aluetta. Työaikamuoto on yleistyöaika 38h15min eli ma-pe(6) 7-(14.09)-15.09 ja siihen sisältyy oma 30min lepotauko.Tainan tavoitat parhaiten sähköpostilla tai whats app viestillä ja otan yhteyttä, kun selkeät yhteystiedot jätetty.Sähköpostia luen päivittäin ja luuri auki 24h, autan ja kuuntelen sinua mielelläni. Henkilöstön edustajana, Aleksia liikelaitoksen johtoryhmässä ja hänelle kannattaa lähettää sähköpostia/soittaa, kun haluat asian johtoryhmään keskusteluun.  Nurmijärven kunnan yhteistyöryhmässä olen myös vara.Henkilöstön äänitorvi nimen myös saanut,

Taina on aloittanut yhdistyksessä v.2011, tuolloin ruokapalveluiden alakohtainen lm, 2012 varaplm  ja vuosina 2013-2020  hän oli yhdistyksen päätoiminen plm.       Vuodet ovat opettaneet työnantajan eri linjauksia, tuttuja ovat työehtosopimusten määräykset, KVTES,TTES ja TS työehtosopimuskirjat.  Ketjutuksia varhaiskasvatuksesta purettu vakinaisiin työsuhteisiin, koko kunnan yt-neuvottelut v.2020 kirjoituksen kera selätetty eikä ketään lomautettu. Henkilöstö on tullut hyvin tutuksi näinä vuosina ja monen monta duunarin työelämää koskevaa asiaa on hoidettu ja vieläkin hoidetaan,kaveria ei jätetä.

Olen mukana myös JHL Etelä-Suomen alueryhmässä ja JHL Demarit työvaliokunnassa .JHL Valtakunnallinen RaPu eli ravitsemis-ja siivouspalvelut,johon minut valittiin kaudeksi 2023-2024, Etelä-Suomen edustajaksi. Yhteiskuntavaikuttamisen kanavia on monia, yli kuntarajojen mielenkiintoisia keskusteluja.JHL Edustajisto varajäsen sekä JHL Edustajisto työttömyyskassa varajäsen kausi 2023-2027.

Taina on kasvanut lapsuuden-ja nuoruuden duunari ay-perheessä, osittain isän oppeja hyödyntäen ja on on ay-aktiivi toisessa sukupolvessa. Näkemystä  ja kokemusta löytyy useiden vuosikymmenten ajalta. Olen myös yhdistyksen järjestäjä koulutuksen käynyt, kutsukurssina JHL opistolla v.2018 ja järjestänyt varhaiskasvatuksen, Järe Tähkä, Järe Kiinteistönhoitajat. Myös Varhaiskasvatuksen Jaosto Varja, ollut sitä perustamassa. Joten  rohkeasti yhteyttä Tainaan, jos haluatte kaikki kuulua samaan ammattiliittoon,JHL;ään, mielelläni autan,tulen puhumaan ammattiliiton merkityksestä ja tehdään upea tarina teistä, josta  JHL puhuu.  Ota myös sosiaalinen media, twitter seurantaan, kirjoittelen ja otan kantaa siellä  yhteiskuntavaikuttamisen asioista. Otan tietoa vastaan luottamuksellisesti ja yhteisesti sovitaan miten asioita viedään eteenpäin.Mottoni on KAVERIA EI JÄTETÄ.


Varhaiskasvatus-ja Perhepäivähoito,KVTES

Luottamusmies                                       

Kati Sarkkinen  040 7647 809                

 kati.sarkkinen@nurmijarvi.fi      


TTES eli Tuntityöntekijät                                                                                                       

 Luottamusmies                                                                                                                  Varaluottamusmies

 Pauli Laiho   040 3174121                                                                                         Risto Sundell  040 762 9367

  pauli .laiho@nurmijarvi.fi                                                                                   risto.sundell@nurmijarvi.fi                                                                                                                                                 


TS eli Teknisten alojen työehtosopimus

Janne Huuki   040 317 4264

janne.huuki@nurmijarvi.fi                                   

                                                                                 


Työtaisteluvastaava

Taina Karjalainen        040 630 3549   jhl067varaplm@outlook.com 

Tavoittaa parhaiten whats app viestillä ja viikonloppuisin puhelimella