Virkistystoiminta

Virkistys-toiminta tiedottaa!

Emme halua vaarantaa kenenkään terveyttä ja vastuullisesti toimien saamme tämän epämiellyttävän taudin pysymään kurissa.

Mutta, jos työyksikössä jotain kivaa haluatte JHL työyhteisön kanssa vapaa-ajalla järjestää, olettehan rohkeasti yhteydessä hallituksen jäseniin kuin myös virkistysvastaaviin. Tiedon saatuaan JHL 067 hallitus yrittää parhaansa mukaan teitä auttaa ja mielellään kuuntelee ideanne.

Kerro ideasi rohkeasti linkin kautta, lähetä sähköpostia hallitukselle ja Varjaankin voi viestiä laittaa.

Virkistystoimintaa organisoi Anne ja Pia sekä JHL067 hallitus, voit vinkata ehdotuksia vapaa-ajantoimintaan, näkiessä Annen, Pian tai JHL067 halltuksen jäsenen, luottamusmiehen tai sivuilla olevaan kyselyyn, voit ideasi myös jättää.

Virkistystoiminnasta tiedotetaan, kotisivulla, sähköpostilla ja JHL067 facebook sivuilla.

Ilmoittautuminen retkille ja tapahtumiin on sitovaa ja ilmoituksen nähtyäsi toimi nopeasti, paikat menevät varsin nopeasti.